About

indekrant

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Lotte, ik ben 24 jaar oud en trotse moeder van Yennity, inmiddels 7 jaar oud, en Jay van 1 jaar oud uit een nieuwe relatie. Ik woon ruim 4 jaar zelfstandig samen met mijn 2 kinderen in een mooi appartement in Amersfoort. Ik heb een relatie met Joost, mijn grote steun en toeverlaat.
Mijn hobby’s zijn (gezond) koken en voeding (hier zal je ook regelmatig stukjes over terug vinden op mijn blog), schrijven, lekker eten en weekendjes weg met Joost, klessebessen en spelen met mijn dochter, en op vakantie gaan naar mijn #1 paradijs Curaçao 🙂 Mijn grootste wens is om zo snel mogelijk mijn geliefdes mijn paradijs te kunnen laten zien.

Op mijn zeventiende raakte ik plotseling in verwachting van Giovanni. Dit zorgde ervoor dat ik mijn leven in één minuut drastisch moest veranderen. Wat ik miste in de periode dat ik in verwachting was, was een luisterend oor van iemand die in dezelfde situatie als ik verkeerde. In het prachtige ‘dorp’ waar ik woon, waren toen eigenlijk nog helemaal geen tienermoeders…

Het doel van het schrijven van mijn blog.
Ik hoop met mijn openheid, andere jonge mama’s, of aankomende mama’s, steun te kunnen bieden zodat ze herkenning vinden bij het lezen van mijn verhaal. Mijn doel is om ze het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Want het is nogal wat, zo jong zwanger raken. Daar kan ik je alles over vertellen.

Ik heb na lang aarzelen dan toch besloten mijn eigen blog met mijn persoonlijk verhaal op te starten. Mijn blog is bedoelt voor alle (jonge) moeders, maar is ook erg leuk en interessant voor anderen om te lezen. Ik wilde dit eigenlijk al veel langer doen, maar zag er een beetje tegen op om mijn verhaal zomaar openbaar te maken. Maar van ‘zomaar openbaar maken’, is helemaal geen sprake, besef ik mij nu. Ik doe het namelijk met een doel, iets waar ik op mijn zeventiende enorm veel behoefte aan had. Toen ik van de week het eerste verhaal op mijn blog gepost had, en besloot de link alleen aan een aantal vriendinnen te geven was één van mijn vriendinnen zo lief om het openbaar te gooien op Facebook. (dank je wel, lieve Es) Mijn eerste reactie was: “Oh nee! Dit heeft ze toch niet serieus gedaan?” Maar gelukkig heeft dit juist voor een positieve wending gezorgd. Ik kreeg ontzettend veel reacties, en ook andere vriendinnen gooiden mijn blog openbaar. De volgende dag kon ik mijn ogen niet geloven van het aantal views dat ik had gekregen! Nog steeds krijg ik regelmatig berichten van vrouwen die met tranen in hun ogen mijn verhaal lezen, omdat ze hun eigen verhaal er zo in herkennen.

Heb je vragen, of wil je gewoon even wat kwijt? Dan kun je mij mailen: Shechanged_me@outlook.com

Love<3,

Lotte

Mijn verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde feiten. Om privacy van andere te waarborgen, zijn enkele namen gefingeerd. Ik schrijf veel over de vader van mijn dochter. Wat ik wil benadrukken is dat ik de vader van mijn dochter in zijn waarde wil laten. Ik heb mijn blog niet geschreven om hem naar beneden te halen ondanks de vervelende situaties die zich voorgedaan hebben, maar geschreven om openheid te geven over bepaalde onderwerpen waar niet veel over gesproken wordt. 

Advertenties

6 gedachtes over “About

 1. Hoi Lotte, wat een super interessante en mooie blog heb je. Ik vind dat je heel mooi en levendig schrijft, ik merk dat ik continu door wil gaan met lezen!
  En ik kan me voortellen dat het eng is om je blog openbaar te gooien, dat vond ik ook heel eng. Ondanks dat mijn blog niet zozeer over mij en mijn leven gaat, ik schrok me ook rot toen mijn moeder en zus mijn blog op Facebook deelden. Ik blijf je volgen, ga zo door!
  Liefs xx

 2. - zegt:

  Ik begrijp heel geel situaties van je.
  Ik heb ben een jaar ouder dan jij toen was en zit in een soort gelijke situatie.
  Voel me vaak heel verdrietig en machteloos.
  Ik ben nu 24 weken en 2 weken zwanger.
  Mooi gemaakt je persoonlijke blog complimenten!!

  • Hey,

   Dank je wel voor je berichtje. Ik ga binnenkort weer beginnen met berichten plaatsen..
   Wat naar voor je dat je nu in een soortgelijke situatie zit. Als je zwanger bent en een kindje verwacht is het niet leuk om zulke dingen mee te maken.

   Ik wens je sterkte met alles en je mag me altijd een bericht sturen als je het ergens over wilt hebben!

   Liefs,

   Lotte

Dank je wel voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s