Weerterbergen

DSC_0665

Afgelopen weekend zijn we met Joost zijn familie (in totaal 6 gezinnen!) naar Weerterbergen-Limburg gegaan om ons weekend door te brengen.
We verbleven in een super groot huis op een mooi park, waar Joost als kind ook vaak geweest was. Het huis had een hele grote woonkamer, heel veel slaapkamers en badkamers, een sauna en bubbelbaden.
Op het park was ook heel veel te doen, we hebben gezwommen, gewandeld, zijn naar een stadje geweest en hebben gebowld. Op de foto hierboven zie je Yennity en haar vriendje Tycho op de bowlingbaan. Zijn het geen lievies?

Het was echt zo gezellig! Joost zijn familie is echt heel erg lief en gezellig. Jammer dat we alweer thuis zijn. Hieronder een paar foto’s van ons weekend.

DSC_0666

Yen en haar allergrootste vriend, ome Igor. Mijn schoonbroer. Yennity is echt helemaal gek op hem. Ze hebben elkaar het hele weekend vermaakt, en ome Igor vond echt alles best. Samen van de glijbaan, samen in het bubbelbad, spelen en grapjes maken. Deze foto vond ik zo schattig!

IMG-20151024-WA0009

Mijn vriendin en schoonzusje Roos maakte samen met alle kinderen een chocolade-dino taart. Ze mochten allemaal helpen met het maken van de cake, en natuurlijk met het opeten!

IMG-20151024-WA0004

Nichtje Chloë en Jay schelen 6 weken. Super leuk dat hun leeftijden zo dicht bij elkaar liggen. Chloë is de dochter van Joost zijn zus.

IMG-20151023-WA0015

Hier gingen de baby’s samen in bad. Ze keken elkaar echt zo aan van ‘Wat doe jij hier??’ haha, echt zo schattig.

IMG-20151023-WA0013

Yen maakte deze foto voor één van de huisjes op het park.

DSC_0664

Dit weekend zal Yennity denk ik nooit meer vergeten, juist door de kleine leuke dingen. Zo gingen alle kinderen verstoppertje en tikkertje door het grote huis doen. Joost en ik hadden bijna zin om zelf mee te doen! Verstoppen achter de grote bank, in één van de 5 badkamers, in de kast, en één kindje trof ik zelfs liggend aan in de bolderkar! Haha!

IMG-20151028-WA0002

Ons huis. Echt super groot! Ideaal om met meerdere gezinnen of een groep vrienden of vriendinnen heen te gaan.

IMG-20151023-WA0012Yen wil haar broertje het liefst de hele dag duwen in de wagen. Best handig, zo’n grote zus en dochter!

IMG-20151028-WA0000

Roosje en ik hadden de grootste lol in Weerterbergen. We kochten deze schattige bruisbal in een winkeltje op het park. Hij rook echt heerlijk zoet! Als twee kleine kinderen maakte we ’s avonds de gamehal onveilig; we gingen in een draaimolentje met een leuk babymuziekje op de achtergrond en in een virtuele achtbaan. Dat waren twee stoelen waar je in moest gaan zitten en je naar een beeldscherm met een rijdende achtbaan moest kijken. Vervolgens gingen die stoelen trillen en draaien en leek het dus net alsof je in een echte achtbaan zat. We vonden het super spannend en Roos riep bij de eerste minuut al dat ze misselijk werd. We vonden dat de boys er ook in moesten, omdat het zo spannend was. Joost en Igor wilden weleens ervaren hoe spannend het zou zijn, en toen wij zeiden dat ze zich wel goed vast moesten houden hadden ze wel erg hoge verwachtingen van dit avontuur. Hoe sneller de achtbaan begon te rijden, hoe meer ze zoiets hadden van ‘Are you serious? Is dit het?’ ze vonden er echt geen ruk aan, hahaha.

Advertenties

3 gedachtes over “Weerterbergen

Dank je wel voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s